Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului vavo.ro

Termeni și condiții de utilizare VAVO

1. DISPOZIȚII INTRODUCTIVE

Utilizarea serviciilor este guvernată de o serie de reguli ce trebuie respectate de către toți utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii și Condițiile de Utilizare si stabilește termenii legali de utilizare de către dumneavoastră a serviciilor oferite de site-ul vavo.ro.
Odată ce folosiți serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului și răspunzător de respectarea acestora.

Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului vavo.ro (indiferent dacă accesul dumneavoastră la site sau utilizarea acestuia este întamplătoare sau cu intenție) numai dacă acceptați să respectați legislația relevantă și acest Acord. De aceea vă rugăm să citiți acest Acord cu atenție.

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul și designul site-ului vavo.ro, împreună cu toate celelalte informații legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, informari, etc.

VAVO

Pune la dispoziție ofertele magazinelor online într-un singur loc, facilitând cumpărături rapide și simple. Cu un singur click ești redirecționat(ă) către magazinul online ales, unde poți cumpăra articolul dorit.

Share pe:

expand_circle_down

public

România

Română

Lei (RON)

copyright

2022 VAVO