Termeni și condiți de ultilizare

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Termeni și condiții

A. Termenii și Condițiile de Utilizare ale serviciilor

Utilizarea serviciilor este guvernată de o serie de reguli ce trebuie respectate de către toți utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii și Condițiile de Utilizare si stabilește termenii legali de utilizare de către dumneavoastră a serviciilor oferite de site-ul dgb-webdesign.com .

Odată ce folosiți serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului și răspunzător de respectarea acestora.

Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului dgb-webdesign.com (indiferent dacă accesul dumneavoastră la site sau utilizarea acestuia este întamplătoare sau cu intenție) numai dacă acceptați să respectați legislația relevantă și acest Acord. De aceea vă rugăm să citiți acest Acord cu atenție.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile Acordului trebuie să părăsiți site-ul și să încetați folosirea serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastră la site va fi considerat ca fiind o acceptare a Termenilor și Conditiilor prezentate în continuare.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuză pentru încalcarea Acordului faptul că nu știa de existența acestuia. dgb-webdesign.com își asumă obligația de a posta în permanență un link către prezentul Acord pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta să poată fi ușor identificat și citit.

dgb-webdesign.com poate modifica din când în când prevederile Acordului și astfel de modificări devin efective odată cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Acordului sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important și dgb-webdesign.com vă recomandă să revedeți acest Acord în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți la curent cu eventualele modificări aparute.

B. Valabilitate

Acest Acord este valabil și își exercită efectele atât timp cât utilizați acest site.

C. Proprietate intelectuală

Conținutul și designul site-ului dgb-webdesign.com, împreună cu toate celelalte informații legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, informari, etc.

Utilizarea neautorizată a informațiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisă, în absența acordului explicit în scris din partea dgb-webdesign.com.

C. Limitarea răspunderii

Informatiile și serviciile la care aveți acces prin intermediul site-ului dgb-webdesign.com pot conține erori și pot înregistra perioade de întrerupere a funcționării.
dgb-webdesign.com nu este răspunzător pentru conținut inexact sau întreruperi în funcționare, indiferent dacă acestea sunt cauzate de utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasă a serviciilor.
dgb-webdesign.com furnizează informațiile și serviciile disponibile pe acest site în starea lor „așa cum există”, fără nici o altă garantie suplimentară. Orice garanții exprese si orice garanții implicite, incluzând garanția că serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maximă permisă de lege.
dgb-webdesign.com nu răspunde și nu va fi ținut răspunzător în nici un fel de dumneavoastră sau orice tertă parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastră a serviciilor, chiar dacă dgb-webdesign.com a fost informat de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

C. Legea aplicabilă

Acest Acord, drepturile și obligațiile impuse de acesta, și toate efectele juridice produse de acest Acord vor fi intepretate în baza și guvernate de către legea română. Legea din România va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice dispută în legatură cu acest Acord va fi deferit instanțelor judecatorești competente din România.

© 2021 DGB Webdesign. Toate drepturile rezervate. Website realizat cu DGBoard.

Folosim cookie-uri proprii şi ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa şi serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.