Freelancer web designer

Web developer, web designer și grafician, ofer servicii de creare și administrare site web, magazin online și design grafic în regim de freelancing.

Salut!

Sunt Bogdan

Ofer servicii web design în regim de freelancer pentru creare site web , creare magazin online , administrare site web și magazin online, design grafic necesar pentru orice site web ( logo, bannere sau prelucrare imagini și video).

DGBoard

Cine sunt și de ce ai vrea să lucrăm împreună?

Despre mine

Cea mai mare satisfacție pe care o am este să contribui la succesul afacerii dumneavoastră prin site-urile și aplicațiile web create de mine.

Mă caracterizează seriozitatea și determinarea de a încheia orice proiect la timp, spre satisfacția clientului și în limitele bugetului agreat.

Experiență și cunoștințe:

• Programator, web designer și grafician, tânăr, ambițios, cu experiență de peste 10 ani în domeniu, pasionat de tot ce ține de creație grafică, desing și dezvoltare web, cum ar fi ilustrația, principiile UI și UX (User Interface și respectiv User Experience) și programarea în diferite lilmbaje web.

• Am cunoștințe avansate de utilizare a celor mai cunoscute limbaje de programare de care are nevoie un web designer și web developer profesionist: HTML, CSS, javascript, MySQL, PHP.

Dovada experienței și cunoștințelor mele este Sistemul de Administrare Conținut propriu, construit de la zero, DGBoard, folosit la crearea mai multor proiecte, printre care și acest site.

Ce primești de la mine ca freelancer?

Dgboard CMS

Implicare

Nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și îmi dau tot interesul ca orice proiect să fie de calitate.

Sfaturi gratuite

Sfaturi

Îți voi asculta ideile si te voi sfatui și voi prezenta cele mai bune optiuni pentru proiectului tău, nu pentru interesul meu.

Relatie personala

Relație personală

Sunt persoana care va răspunde mereu la telefon, nu o secretară sau altcineva străin proiectului în derulare.

Timp rapid de creare

Timp redus

Programul meu de muncă este flexibil și nu depind de terți pentru a finaliza un proiect, ceea ce înseamă timp redus de execuție.

Creativitate

Creativitate

Sunt un artist în primul rând și experiența acumulată în decursul proiectelor realizate m-a învățat să privesc lucrurile diferit.

Economie

Preț

Nu am cheltuielile unei firme de web design și astfel pot oferi servicii, pe care altfel nu ți le-ai permite, la un preț mai mic.

Care este procesul de creare a unui site web?

Discuție, analiză și planificare

Analiza proiectului sau ideii și stabilirea elementelor necesare pentru planul de realizare, precum și costul serviciilor.

Design

Conform planului stabilit voi crea unul sau mai multe modele grafice ale site-ului web și lei voi prezenta, pentru stabilirea design-ului final.

Începerea proiectului

Este punctul în care site-ul web propriu zis este creat.

Testare și revizuire

În această etapă aștept feedback pentru lucrurile pe care le-am făcut precum și ulterioare schimbări importante/majore.
Ne asiguram că am implementat exact ceea ce s-a planificat.

Publicare

Site-ul este gata!
Acum puteți obține noi vizitatori sau clienți.
Nu uitați să lăsați recenzie!

Mulțumesc!

Mesajul a fost trimis cu succes.
Mulțumesc pentru că ai ales serviciile mele.
Te voi contacta în cel mai scurt timp posibil.

DGBoard

Cât costă realizarea?

Obține o ofertă de preț!

Te rog să descrii ce dorești de la noul tău site web, magazin online sau proiect.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Datele vor fi utilizate exclusiv pentru a raspunde la cererea de ofertă solicitată și pentru informări ulterioare legate de aceasta.

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare.

Formularul conține erori!
Verifică câmpurile marcate.

© 2021 DGB Webdesign. Toate drepturile rezervate. Website realizat cu DGBoard.

Folosim cookie-uri proprii şi ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa şi serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.